4.8°C

Eerbeek

Merendeels bewolkt
Vochtigheid: 96%
dinsdag

3°C/6°C
woensdag

4°C/9°C
donderdag

5°C/7°C
vrijdag

7°C/9°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop

Vier Tulpen Classificatie


Omgeving
Apeldoorn is omgeven door uitgestrekte bossen en heidevelden. Geniet van de mogelijkheid om edelherten, ree├źn en wilde zwijnen al wandelend tegen te komen. De Veluwe is bijna 100.000 hectare groot en uiterst geliefd bij wandelaars, fietsers en ruiters, kijk op www.vvvapeldoorn.nl.

Apeldoorn
Apeldoorns moderne binnenstad biedt u volop mogelijkheden om gezellig te winkelen. Er bevinden zich tal van uitgaansgelegenheden, terwijl ook de architectuur ter plekke het aanzien meer dan waard is. Het CODA heeft regelmatig mooie tentoonstellingen, kijk op www.coda-apeldoorn.nl.

Fiets- en wandelroutes
Als u de prachtige, maar lange, ENECO Veluwe Fietsroute rijdt, bieden we de ideale overnachting. Maar ook andere mooie fietsroutes kunt u vanaf hier starten, zoals de IJsselvalleiroute, de Cannenburchroute, de Mijntjesroute en de Voorsterbeekroute, kijk op www.develuwe.nl.

Deventer
En natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de gastvrije Hanzestad Deventer, een wandelroute langs galeries en leuke, unieke winkeltjes ligt voor u klaar bij de VVV. Of een bezoek brengen aan het Historisch Museum Deventer. In het hart van de stad, midden op de Brink, staat de monumentale Waag uit 1528. Vanaf het bordes heeft u een fantastisch uitzicht over de Brink met haar vele monumentale panden. (7 km), kijk op www.vvvdeventer.nl.

Golf
Golf- en Businessclub "de Scherpenbergh" waar de mooie 18 holes accomodatie wordt benadrukt met de vriendelijkheid van het personeel, kijk op www.scherpenbergh.nl.
Golfbaan "Engelenburg" wat gelegen ligt tussen eeuwenoude eiken in de IJsselvallei het Landgoed Kasteel Engelenburg met de schitterende 9 holes golfbaan, kijk op www.golfbaanengelenburg.nl.

Brummen
Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen en de directe omgeving veel te doen. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk. De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur.

Bij ons kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de unieke punten in het landelijke gebied denk aan de Posbank, Loenermark en de Veluwse heides. Brummen wordt omringd met prachtige steden zoals Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en leuke attracties zoals de Hoge Veluwe, Burgers Bush, de Julianatoren en de Apenheul.

Meer weten over de gemeente Brummen? Kijk op www.vvvbrummen.nl.


Alle verwijzingen naar de genoemde websites - en nog vele meer - vindt u ook terug op onze pagina "Links".